Acasă Actualitate Doi arădeni, depistaţi de poliţişti pe un fond de vânătoare

Doi arădeni, depistaţi de poliţişti pe un fond de vânătoare

267
DISTRIBUIȚI

Poliţiştii Serviciului Arme Explozivi şi Substanţe Periculoase, împreună cu poliţiştii Secției nr. 6 Poliție Rurală Beliu și pădurari de vânătoare, au desfăşurat o acţiune pe raza fondului de vânătoare nr. 52 – Botfei. Ei au depistat doi bărbaţi bănuiţi de comiterea infracţiunilor de tentativă de braconaj cinegetic şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.
În urma acţiunii pe raza fondului de vânătoare nr. 52 – Botfei, au fost depistaţi doi bărbați de 42 de ani din Arad, vânători autorizati şi deţinători legali de arme şi muniţii care au avut asupra lor două arme letale, una cu glonţ şi una de vânătoare şi mai multe cartuşe cu capsele nepercutate. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că cei doi bărbaţi nu deţineau autorizaţie de vânătoare.
Armele şi muniţia găsite asupra lor au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor și pe numele celor doi s-a întocmit un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă de braconaj cinegetic şi nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor.

Comentarii

comentarii