Acasă Eveniment Doi kosovari au încercat să intre ilegal, pe jos, în România

Doi kosovari au încercat să intre ilegal, pe jos, în România

501
DISTRIBUIȚI

În data de 27 octombrie, poliţiştii de frontieră din Jimbolia i-au prins pe doi kosovari care încercau să ajungă ilegal în România. Aceștia veneau, în jurul orei 02.00, din Serbia pe jos, pe la frontiera verde. Cei doi erau la 50 de metri de linia de frontieră când au fost observați de polițiștii responsabili cu supravegherea.

Cele două persoane au fost conduse la sediu, deoarece nu îşi puteau justifica prezenţa în zonă. În urma verificărilor efectuate, polițiștii de frontieră au stabilit că cei doi cetățeni sunt bărbaţi din Kosovo, cu vârste de 35, respectiv 52 de ani. Aceștia au declarat că s-au deplasat pe jos, pe câmp și că doreau să ajungă în țări din vestul Europei, cu toate că au interdicţie de a intra în Spaţiul Schengen.

„În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, cei doi cetățeni din Kosovo fiind preluați de autoritățile  de frontieră sârbe în  baza  acordului de readmisie”, transmit reprezentanții Poliției de frontieră.

Comentarii

comentarii