Acasă Actualitate Dominic Fritz, primarul ales al Timişoarei, crede că votul de duminică este...

Dominic Fritz, primarul ales al Timişoarei, crede că votul de duminică este un mesaj şi pentru vechea clasă politică, cea “care se bazează pe mediocritate şi pe nepotism”

2265
DISTRIBUIȚI

Primarul ales al municipiului Timişoara, Dominic Fritz, consideră că rezultatul votului din 27 septembrie reprezintă şi un mesaj pentru vechea clasă politică, cea care are un stil care ignoră cetăţenii, dispreţuieşte discursul şi competiţia şi “care se bazează pe mediocritate şi pe nepotism”. 

Alianţa USR-PLUS i-a prezentat, miercuri, într-o conferinţă de presă susţinută la Bucureşti pe câţiva dintre primarii săi câştigători la alegerile locale. Astfel, au fost prezenţi la acest eveniment Elena Lasconi – primar Câmpulung Muscel, Dominic Fritz – primar Timişoara, Allen Coliban – primar Braşov, Lucian Stanciu Viziteu – primar Bacău, Gabriel Pleşa – primar Alba Iulia şi Radu Mihaiu – primar Sectorul 2.

Primarul ales al Timişoarei, Dominic Fritz, a declarat că se încheie astfel o perioadă de tranziţie şi începe o perioadă europeană pentru acest municipiu.

“Victoria noastră la Timişoara şi nu a fost doar la primărie, ci şi la Consiliul Local unde am obţinut aproape o majoritate absolută cu Alianţa USR-PLUS victoria noastră este o victorie a timişorenilor şi un simbol foarte puternic pentru nu doar o Timişoara europeană, ci şi o Românie Europeană. Este şi o închiere definitivă a perioadei de tranziţie, eu sunt un om politic în România care nu a avut nicio legătură cu comunismul, nici cu post-comunismul şi cred că cu acest rezultat timişorenii au închis definitiv această perioadă de tranziţie şi au deschis un nou capitol european pentru Timişoara, pentru Banat şi pentru România”, a afirmat Dominic Fritz.

El crede că rezultatul acestui vot reprezintă şi un mesaj pentru clasa politică veche, care se bazează pe mediocritate şi nepotism şi care are un stil care ignoră cetăţenii şi dispreţuieşte discursul şi competiţia.

“Cred că acest rezultat este şi un semnal foarte, foarte clar pentru clasa politică veche, că un stil politic care ignoră cetăţenii, care dispreţuieşte discursul şi competiţia, care se bazează pe mediocritate şi pe nepotism şi nu pe excelenţă ca să oferim cele mai bune soluţii cetăţenilor, că acest sistem politic se va prăbuşi în curând pentru că aşa cum timişorenii nu au mai acceptat aşa în curând cred că nimeni în România nu va mai accepta şi nu o să mai pună botul la astfel de discursuri şi astfel de strategii politice”, a precizat Fritz.

Sursa: news.ro

Comentarii

comentarii