Acasă Actualitate După aproape doi ani de proces, un nou martor ar putea face...

După aproape doi ani de proces, un nou martor ar putea face lumină în cazul Cocoană

DISTRIBUIȚI

Martorul cheie în procesul lui Cocoană, ucigaşul cu Ferrari din Timişoara, a fost audiat în cursul zilei de luni de către judecătorii timişoreni. Domnica Ferencz, susţine că a mai fost audiată în urmă cu două luni, tot de către magistraţii Tribunalului Timiş, însă mărturia ei nu a fost luată în considerare din cauză că avocaţii lui Adrian Cocoană nu au fost prezenţi în timpul audierilor, aşa că acum este nevoită să reia declaraţia.
Femeie şi aminteşte că în momentul accidentului, în taxi se aflau 5 persoane: trei copii şi doi adulţi. Una dintre femei, o profesoară, nu mai este de găsit, întrucât femeia şi-a schimbat domiciliul, numărul de telefon şi locul de muncă.
Domnica Ferencz a fost citată la audieri tocmai de ziua ei. “Am ţinut să depun mărturie deoarece vreau să se facă dreptate. Eram în maşină cu copiii mei în momentul producerii accidentului şi cu mai o fostă prietenă. Spun fostă pentru că este o persoană comodă şi a încercat să mă convingă să nu mă implic.”, spune martora care a fost audiată în cursul zilei de luni. Femeia îşi aminteşte acele momente de groază, în care spune ea, s-a temut pentru viaţa ei şi a persoanelor din taxi.
“În dreptul Poligrafiei am auzit un zgomot şi uitându-mă pe geamul maşinii am observat un bolid în paralel cu noi, care după o fracţiune de secundă a dat în noi. Eu eram chiar în spatele şoferului şi la scurt timp am simţit că pierdem controlul. Dar înainte de asta am auzit o bufnitură”, a afirmat Ferencz în faţa sălii de judecată.", a declarat Domnica Ferencz, de profesie psiholog.
La audiere a fost present şi taximetristul implicat în accident. Mircea Preduţ a ţinut să fie alături de mama lui Lucian pentru a o susţine.
Aurelia Grămescu a afirmat că dacă nu îşi va găsi dreptatea în România va merge până la CEDO. Femeia este dărâmată de faptul că, după aproape doi ani de procese încă nu vede o finalitate în acest caz.

Comentarii

comentarii