Acasă Monden/Lifestyle După împăcare, Mădălina Pamfile s-a instalat din nou la Timișoara, alături de...

După împăcare, Mădălina Pamfile s-a instalat din nou la Timișoara, alături de soțul ei

1790
DISTRIBUIȚI

12-PAMFILE-CU-SOTULDacă luna trecută mariajul Mădălinei Pamfile cu tânărul afacerist timișorean Alin ajunsese pe butuci, ea mutându-se după despărțire în apartamentul conjugal din București, iată că lucrurile au luat o întorsătură favorabilă.
Deși cărțile erau făcute și cei doi erau hotărâți să divorțeze la notar, separarea le-a prins bine și au ajuns să își schimbe planurile. Și-au dat seama că nu pot trăi departe unul de celălalt și și-au surprins prietenii cu o escapadă la mare. Semn că armonia s-a reinstalat între ei, Pamfile și-a făcut bagajele și s-a instalat din nou la Timișoara, alături de soțul ei.
“Nu ne-am grăbit cu divorțul. Am lăsat timpul să treacă să vedem ce e mai bine pentru noi. Ne-am împăcat și ne este foarte bine. Am avut răbdare și ne-am rezolvat micile neînțelegeri. Deși am 23 de ani, îmi doresc foarte mult această familie, atât eu, cât și el. De aceea m-am retras din showbiz, pentru că îmi doresc o viață normală”, a declarat, pentru Libertatea, Mădălina Pamfile.
Fosta “elevă a lui Mazăre” și-a schimbat complet viața în momentul în care s-a îndrăgostit de Bruno Alin Vlad, bărbatul care a dus-o la Starea Civilă vara trecută. Dacă în iarnă își dorea să facă nuntă și botez la pachet peste un an sau doi, când preconiza că vor avea un urmaș, după despărțirea recentă, Pamfile și-a schimbat prioritățile. “De-abia aștept să avem un bebeluș… o să ne punem pe muncă”, ne-a dezvăluit ea planul.

Sursa: limertatea.ro

Comentarii

comentarii