Acasă Actualitate EIT Climate – cele mai importante inițiative europene în domeniul inovației climatice, la...

EIT Climate – cele mai importante inițiative europene în domeniul inovației climatice, la UVT. Iată cum puteți participa!

DISTRIBUIȚI

Universitatea de Vest din Timișoara, prin Centrul Suport pentru participarea la proiecte internaționale – SupportTM, continuă suita de evenimente care abordează subiecte pe marginea celei mai importante inițiative europene în domeniul inovației climatice: EIT Climate – KIC.

Astfel, între 28-30 septembrie 2022, vor fi organizate o serie de prezentări și sesiuni de lucru aplicative cu scopul de a contura cât mai eficient etapele elaborării proiectelor finanțate prin EIT Climate – KIC.

Ziua de miercuri, 28 septembrie, este dedicată descrierii tipologiilor de proiecte EIT Climate – KIC (Education, Entrepreneurship, Deep Demonstrations, Research & Innovation). Sesiunea de lucru practică de joi, 29 septembrie, va fi dedicată elaborării unei propuneri de proiect (de la identificarea nevoilor, la maparea ecosistemului, și până la definirea scopului și a obiectivelor), programul continuând vineri, 30 septembrie (când se va discuta despre activități și resurse, KPI și impact).

În fiecare zi, evenimentele se organizează în intervalul 13:00-16:00, în format online.

Persoanele interesate să participe la eveniment sunt rugate să se înscrie prin completarea acestui formular. Informații suplimentare se pot obține la adresa de e-mail: supporttm@e-uvt.ro.

 

Comentarii

comentarii