Acasă Sport Elba deschide semifinale Campionatului Naţional de Baschet

Elba deschide semifinale Campionatului Naţional de Baschet

DISTRIBUIȚI

Un nou meci incendiar în sala “Constantin Jude”
BCM Elba Timişoara joacă, miercuri, 29 aprilie, prima partidă din cadrul semifinalelor Campionatului Naţional de Baschet. Timşorenii vor întâlni ocupanta locului 6 din sezonul regulat, CS Otopeni. Partida ce va avea loc în sala “Constantin Jude” este programtă să înceapă de la ora 18.

Elba pleacă cu prima şansă

Baschetbaliştii timişoreni au reuşit mult mai greu decât se aşteptau să ajungă în această fază a cometiţiei. Elba a avut nevoie de meci decisiv şi de o repriză halucinantă de prelungiri pentru a trece de Energia Rovinari.
Gorjenii, chiar dacă au încheiat sezonul regulat pe poziţia 7, îi eliminaseră pe bănăţeni din cupă şi au cedat extrem de greu, 102-100 în meciul decisiv.
În faza semifinală se va juca după sistemul cel mai bun din cinci partide.
Elba, care a terminat campionatul pe locul 2, are prima şansă, asta pentru că în cazul în care va exista o partidă decisivă, aceasta se va juca la Timişoara.
Chiar dacă este cel mai accesibil adversar pe care Elba îl putea întâlni în semifinale, Otopeniul este departe de a fi o echipă de duzină.
Ilfovenii s-a calificat în finala Cupei României la Baschet şi au câţiva jucători de primă mână ca Levar Seals, Medvedj sau Bojan Obradovici.
Marius Udrică, Laurenţiu Grigoraş şi Alexandru Olaru vor arbitra prima partidă de la Timişoara.
În cealaltă semifinală se întâlnesc Asesoft Ploieşti şi CSU Sibiu.
Elba va susţine al doilea meci din semifinale duminică, la Otopeni.

Comentarii

comentarii