Acasă Actualitate ETA2U Timișoara a câștigat licitația organizată de STS și va furniza tabletele...

ETA2U Timișoara a câștigat licitația organizată de STS și va furniza tabletele pentru sistemul de votare pentru 31 milioane lei

DISTRIBUIȚI

ETA2U Timișoara a câștigat o licitație organizată de Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) pentru furnizarea unui număr de 35.000 de tablete pentru SIMPV (sistemul informatic de monitorizare a prezenței la vot și de prevenire a votului ilegal), scrie profit.ro.

Achiziția a fost semnată pentru suma de 31,1 milioane de lei, fără TVA, de la un estimat de 84 milioane de lei, fără TVA. Suma se referă la lotul 1 al procedurii. Celelalte patru loturi ale licitației sunt estimate la 10,58 milioane de lei. Durata contractului a fost stabilită la 24 de luni. La procedură au participat cu oferte și Vodafone Romania, Telekom Romania Mobile Communications (fost Cosmote), Dante International (eMAG), Pragma Computers, Gersim Impex, Advanced Technologies, Safety Technology și Intranet Computer Systems.

Serviciul de Telecomunicații Speciale (STS) organizează și coordonează activitățile în domeniul telecomunicațiilor speciale pentru autoritățile publice din România și alți utilizatori prevăzuți de lege. Instituția are structură militară și face parte din Sistemul Național de Apărare.

Controlată integral de Romulus Lucaciu, ETA2U a fost înființată în anul 1992 și este autorizată să desfășoare activități de fabricare a calculatoarelor și a echipamentelor periferice (cod CAEN 2620). În 2022, potrivit termene.ro, afacerile companiei au crescut cu 20%, la 424,05 milioane de lei, în timp ce profitul net a stagnat la 15,14 milioane de lei.

Comentarii

comentarii