Acasă Administraţie Specialiștii în ape din România în frunte cu Ilie Vlaicu s-au reunit...

Specialiștii în ape din România în frunte cu Ilie Vlaicu s-au reunit la Hunedoara

DISTRIBUIȚI

Asociația Română a Apei condusă de Ilie Vlaicu, directorul Aquatim, a organizat în parteneriat cu Consiliul Județean Hunedoara, în aceste zile, întâlnirea reprezentanților operatorilor serviciilor de alimentare cu apă și de canalizare din România.

Dezbaterile de vineri au vizat în special modul în care companiile de apă și canalizare din țară vor face tranziția de la Programul Operațional Infrastructură Mare (POIM) la Programul Dezvoltare Durabilă (PDD), prin etapizarea proiectelor de investiții pe care le au în derulare.

Aproximativ 30 de operatori de apă și canalizare din întreaga țară au răspuns invitației.

Îi mulțumesc lui Ilie Vlaicu, președintele Asociației Române a Apei pentru că a fost de acord cu organizarea acestei întâlniri în județul Hunedoara, la fel cum îi mulțumesc și prietenului meu, Mihai Doruș.

Această întâlnire a avut un rol foarte important pentru că s-au ridicat probleme cu care se confruntă majoritatea operatorilor regionali care implementează proiecte de modernizare, extindere sau reabilitare a rețelelor de utilități.

Mulțumesc doamnei Luminița Zezeanu, secretar de stat în Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, domnului Andrei Chivu, director general al Direcției Generale Program Dezvoltare Durabilă din cadrul MIPE și întregii echipe care a venit în județul nostru.

A fost o onoare pentru noi și o bucurie să găzduim această întâlnire!

Am încredere că, de astăzi, împreună cu toți cei care au participat la întâlnirea operatorilor serviciilor de apă și de canalizare, nu suntem doar colegi, ci și buni prieteni!

Hunedoara vă mulțumește!

Le mulțumim pentru prezență și pentru disponibilitatea de a răspunde la întrebări reprezentanților Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene, respectiv doamnei Luminița Zezeanu, Secretar de Stat în cadrul MIPE și domnului Andrei Chivu, directorul general al Direcției Generale Program Dezvoltare Durabilă – este mesajul ARA și al CJH.

 

Comentarii

comentarii