Acasă Actualitate Eveniment de excepție în peisajul cultural timișorean

Eveniment de excepție în peisajul cultural timișorean

569
DISTRIBUIȚI

Publicul timișorean iubitor de artă este invitat la un eveniment de excepție în peisajul cultural timișorean: vernisajul expoziției „DRUMUL SPRE CENTRU” a creatoarei Lelia Floarea Brînda, un artist plin de talent și sensibilitate.

De formație economist și jurist, director al Oficiului Registrului Comerțului Timiș, Lelia Floarea Brînda a reușit, prin talent, dăruire și pasiune, să convertească cifrele în culori, în imagini artistice, fiind astăzi un artist plastic recunoscut, membru stagiar al Uniunii Artiștilor Plastici din România – Filiala Timișoara.

Prima sa expoziție personală de anvergură lansată sub genericul „ORIGINI” împreună cu volumul de versuri „Scară de iriși” a avut loc în decembrie 2016, la Muzeul de Artă al Banatului. În acești doi ani, Lelia Floarea Brînda a absolvit masterul la Facultatea de Arte și Design a Universității de Vest Timișoara, specialitatea Sculptură – materie și concept.  

 „DRUMUL SPRE CENTRU” îmbină elemente prelucrate din expoziția „ORIGINI” cu lucrări inedite de sculptură în ceramică. Expoziția exprimă emoțiile artistei, stările sufletești, MĂȘTI purtate, cu sau fără voie, pe parcursul vieții. 

Evenimentul are loc în data de 5 decembrie 2019, ora 18.00, la Galeria Helios din Timișoara, Piața Victoriei nr.6 și este susținut de Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș.

Comentarii

comentarii