Acasă Eveniment Executorul judecătoresc Sorin Matei scapă de toate acuzațiile. Procurorii Parchetului de pe...

Executorul judecătoresc Sorin Matei scapă de toate acuzațiile. Procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel au clasat dosarul

DISTRIBUIȚI

Parchetul de pe langa Curtea de Apel Timisoara a clasat dosarul declinat de DIICOT, in care executorul judecatoresc Matei Sorin Mateo a fost cercetat sub aspectul infractiunilor de pornografie infantila si relatii sexuale cu minori. La vremea cand a fost ridicat de mascati, chiar de la biroul sau de langa Palatul Dicasterial, Sorin Matei s-a declarat socat de acuzatiile procurorilor, spunand ca este, cu siguranta, o regretabila confuzie.

“Cred ca este o greseala de nume. Nu sunt numai eu Matei Sorin Romeo. Nu am avut relatii cu minore. E un dosar. Nu stiu despre ce e vorba. Matei Sorin Romeo sunt mai multi. Eu sunt cel mai tanar dintre ei si de-aia. E posibil sa fie o coincidenta. Vom vedea. Trebuie sa vedem materialul. Anchetatorii nu mi-au spus nimic. Este un dosar”, declara executorul judecatoresc Sorin Romeo Matei, inainte de a intra la audieri, la DIICOT Timisoara.

Ulterior, procuroarea Carmen Martinov a stabil ca nu sunt intrunite elementele unor fapte de competenta DIICOT, astfel ca a declinat dosarul catre Parchetul de pe langa Curtea de Apel Timisoara. Dupa mai bine de un an de cercetari, procurorii au decis sa claseze dosarul 22/P/2022, insa solutia de netrimitere in judecata a fost contestata de una dintre tinerele care au fost audiate in aceasta cauza. N-a avut castig de cauza, astfel ca Sorin Matei a fost exonerat de toate acuzatiile, scrie impactpress.ro.

„Respinge plangerea formulata de petenta Maurer Angelica impotriva ordonantei de clasare din data de 17.02.2022 pronuntata in dosarul nr. 22/P/2022 al Parchetului de pe langa Curtea de Apel Timisoara, mentinuta prin ordonanta nr. 22/II/2/2022 din 06.04.2022 a aceleiasi unitati de parchet. Definitiva”, se mentioneaza in Hotararea 138/2022 pronuntata de Curtea de Apel Timisoara.

Comentarii

comentarii