Acasă Eveniment Femeie care traversa strada pe roșu, lovită de o mașină a Poliției...

Femeie care traversa strada pe roșu, lovită de o mașină a Poliției Locale Timișoara

DISTRIBUIȚI

O femeie care a traversat bulevardul Take Ionescu strada pe culoarea roșie a semaforului a fost lovită de o mașină a Politiei Locale Timișoara. În urma impactului violent, femeia, în vârstă de 52 de ani, a fost aruncata la câțiva metri, fiind grav rănită.

„La data de 24.08.2022, în jurul orei 21:30, un bărbat, în vârstă de 52 de ani, ce se afla la volanul unei autospeciale care aparține Poliției Locale Timișoara, circula pe Bulevardul Take Ionescu dinspre strada Hector, iar la intersecție cu strada Aurel Popoviciu a surprins și accidentat o femeie în vârsta de 52 ani, care traversa drumul public pe culoarea roșie a semaforului electric”, transmit reprezentanții IPJ Timiț.

Polițiștii au început cercetările pentru a stabili cum s-a produs accidentul și au deschis un dosar penal pentru vătămare din culpă.

UPDATE:

”Cei doi polițiști locali aflați pe autoutilitară erau în timpul serviciului, iar conducătorul auto nu a avut până acum abateri. În funcție de rezultatul cercetărilor se va stabili și dacă se impune vreo măsură împotriva polițistului local aflat la volan”, transmite Poliția Locală Timișoara.

Comentarii

comentarii