Acasă Politica Femeile liberale din Timiş spun „NU indiferenţei, STOP violenţei!”

Femeile liberale din Timiş spun „NU indiferenţei, STOP violenţei!”

DISTRIBUIȚI

gina grigorieOrganizaţia Femeilor Liberale (OFL) Timiş începe proiectul „NU indiferenţei, STOP violenţei!”. Proiectul se va derula timp de o lună în Timişoara şi în alte localităţi din judeţ. Organizatorii îşi propun ca prin această acţiune să atragă atenţia asupra creşterii actelor de violenţă în şcoli şi asupra importanţei prevenţiei acestui fenomen.

„Vor fi organizate întâlniri şi dezbateri pe tema violenţei în şcoli, în scopul înţelegerii şi explicării noţiunilor de agresivitate şi violenţă, al dezvoltării capacităţii de rezolvare paşnică a conflictelor şi se vor distribui chestionare specifice, în vederea identificării formelor de agresivitate şi violenţă, a cauzelor care determină violenţa verbală ori fizică”, spune Gina Grigorie, preşedinte OFL Timiş.

Conferinţa de lansare a proiectului are loc la sediul PNL Timiş, din str. Gheorghe Lazăr nr. 1,  miercuri, 30 ianuarie, de la ora 18.00. La eveniment participă: lector dr. Loreni BACIU, psihoterapeut Ursula SANDNER, profesor Lidia LOZER.

OFL încurajează implicarea femeilor în viaţa comunităţii, în decizii, participarea activă în domeniul social

Organizaţia Femeilor Liberale din România s-a reconstituit în anul 2003 ca o componentă politică specifică în cadrul Partidului Naţional Liberal din România. „Preocupat în mod deosebit de primatul individului în faţa societăţii, de egalitatea în faţa legilor, de garantarea drepturilor şi libertăţilor cetăţeneşti, Partidul Naţional Liberal este interesat de locul şi rolul pe care femeia trebuie să-l ocupe în societate românească. Organizaţia Femeilor Liberale exprimă, atât pe plan intern, cât şi internaţional, voinţa femeilor liberale de a considera egalitatea de şanse ca un principiu fundamental garantat de constituţiile societăţilor care pun în centrul politicii de afirmare drepturile omului”, spune Gina Grigorie. Obiectivele Organizaţiei Femeilor Liberale sunt schimbarea profundă a societăţii, implicarea femeilor în viaţa comunităţii, în decizii, participarea activă în domeniul social.

Comentarii

comentarii