Acasă Eveniment Filmare virală cu o soţie din Gorj care îşi surprinde soţul cu...

Filmare virală cu o soţie din Gorj care îşi surprinde soţul cu amanta, goi, în maşină – Video

11548
DISTRIBUIȚI

Momentul când o soţie din Gorj îşi surprinde soţul cu amanta, goi, în maşină, şi îi filmează a devenit viral pe Facebook. Femeia înşelată i-a cerut amantei să plece acasă dezbrăcată şi i-a luat hainele.

O femeie din Gorj şi-a surprins soţul în maşină cu amanta chiar în timpul unei partide de amor. Cei doi erau dezbrăcaţi, iar nevasta înşelată i-a luat hainele amantei, în timp ce filma totul.

Soţia bărbatului a dat buzna în maşina în care avea loc o scenă fierbinte, cu telefonul mobil în mână, filmând. Bărbatul a fost luat prin surprindere de soţia lui: “Mă, stai potolită. Cu cine venişi?”, o întreabă el, cu voce stinsă. “Păi de când te urmăresc eu..”, i-a răspuns nevasta.

Aceasta a filmat toată acţiunea de demascare a infidelităţii soţului său şi i-a luat hainele amantei. Nevasta geloasă a ameninţat-o că va merge să i le arate, împreună cu filmarea, soţului acesteia şi şefilor ei, la “spital”.  

“Dă-mi, fată, hainele încoace!”, i-a cerut amanta. “Nu-ţi dau nimic. Mergi cu mine în pielea goală.”, i-a răspuns nevasta înşelată.

Sursa: observator.tv

Comentarii

comentarii