Acasă Actualitate Fiul risipitor s-a întors la cei pe care i-a trădat. Fostul pastor...

Fiul risipitor s-a întors la cei pe care i-a trădat. Fostul pastor Ben-Oni Ardelean și-a luat jucăria politică și a revenit în PNL

DISTRIBUIȚI

Speriat că va rămâne ”fără coledgi”, Ben-Oni Ardelean și-a luat jucăria politică și s-a întors la cei pe care mai zilele trecute îi înjura. Oaia neagră s-a întors în PNL împreună cu platforma sa politică „Mişcarea Speranţei”. O platformă care a încăput toată în mașina cu are a mers la negocieri cu liberalii.

Aflat la al treilea mandat parlamentar, deputatul de Timiș s-a făcut remarcat în ultima legislatură doar prin numeroasele sale vizite peste hotare. De pomină a fost vizita din Coreea de Sud, unde, la vamă, autoritățile sud-coreene i-au interzis accesul în țară cu produse tradiționale pe bază de carne de porc – salamuri, tobă și alte preparate ascunse în bagaje.

La doar cinci luni de la plecare, fiul risipitor s-a întors la cei pe care i-a trădat. Și a fost primit cu brațele deschise. În octombrie 2023, la plecarea din PNL, Ben-Oni Ardelean declara că iniţiativa sa ”vine ca un răspuns la provocările complexe cu care se confruntă România în prezent şi la deziluzia tot mai răspândită în rândul cetăţenilor faţă de clasa politică din România”. Acum a venit rândul liberalilor să spună că: ”în faţa unui context geopolitic extrem de complicat, astăzi, mai mult ca niciodată, solidaritatea şi coeziunea sunt esenţiale pentru a ne asigura că avem o voce puternică şi coerentă în faţa schimbărilor şi ameninţărilor de pe scena internaţională”.

Pe 29 septembrie 2023, deputatul Ben Oni Ardelean a lansat oficial proiectul politic conservator „Mişcarea Speranţei”, spunând că: ”cetățenii, astăzi, au lehamite față de clasa politică, cascada de gafe și haosul guvernamental au dus la decredibilizarea totală a acesteia”. Dar cum mișcarea sa, finanțată de Gabriel Marin, un om de afaceri din domeniul IT, implicat în mai multe scandaluri, nu mai are nici o speranță, a decis să pupe mâna pe care a mușcat-o.

Iar lehamitea a dispărut ca prin minune când și-a dat seama că se va împiedica de pragul electoral.

În cei aproape 12 ani de parlament, fostul pastor Ben Oni Ardelean a făcut pentru Timiș un mare ZERO. Singura sa inițiativă, Muzeul Revoluției Anticomuniste, există, în prezent, în cel mai bun caz, în formă de proiect tehnic.

Comentarii

comentarii