Acasă Actualitate Florin Bugar, antrenorul echipei naționale de fotbal de fete Under 19, a...

Florin Bugar, antrenorul echipei naționale de fotbal de fete Under 19, a murit la doar 49 de ani în urma infectării cu COVID-19!

1393
DISTRIBUIȚI

Anunțul a fost făcut pe pagina de Facebook a echipei Piroș Security. Florin Bugar, antrenorul echipei de fotbal feminin Piroș Security Arad, dar și al echipei naționale de fete Under 19, a pierdut cel mai important meci al carierei sale, cel cu viața…

„Veste tragică atât pentru echipa noastră cât și pentru întreg fotbalul feminin.

Din păcate în noaptea de 22 Octombrie 2020 la ora 01:30 antrenorul Florin Bugar a pierdut cel mai important meci, cel cu viața.

În cariera sa a mai antrenat echipa de băieți dar și cea de fete la CFR Timișoara, Echipa națională feminină a României sub 19 ani .

Întreg stafful și jucatoarele sunt alaturi familiei și transmit sincere condoleanțe.

Mulțumim Prof pentru toată implicarea , rezultatele și pentru tot ce ne-ați învățat.

NU TE VOM UITA NICIODATĂ!

Florin Bugar 1970-2020”, scrie pe pagina de Facebook a echipei.

Florin Bugar a fost testat pentru COVID-19 în urmă cu aproximativ două săptămâni. La data de 9 octombrie, rezultatul său și al altor șase din lotul echipei Piroș Security a fost pozitiv. Situația antrenorul s-a înrăutățit brusc. A făcut encefalită și a fost transportat la secția ATI a unui spital din Timișoara, ca apoi să fie intubat.

În ultima săptămână situația lui medicală s-a degradat foarte tare. Plămânii și creierul nu i-au mai funcționat, iar azi noapte la ora 1.30 inima sa a încetat să-i mai bată.

Sursa: specialarad.ro

Comentarii

comentarii