Acasă Actualitate Fostul membru PNL Dan Vîlceanu acuză: Alin Nica a fost înlăturat marți...

Fostul membru PNL Dan Vîlceanu acuză: Alin Nica a fost înlăturat marți seară din conducere „total nestatutar și nelegal”

DISTRIBUIȚI

Fostul membru PNL Dan Vîlceanu acuză că șeful liberalilor din Timiș, Alin Nica, a fost înlăturat marți seară din conducere „total nestatutar și nelegal”, Florin Roman votând de cinci ori iar Virgil Popescu de două ori, pe motiv că „ar fi fost colegi absenți care i-au împuternicit să voteze ei în locul lor”, scrie digi24.ro.

„Alin Nica a fost schimbat de la PNL Timiș cu votul absenților Ieri a avut loc unul dintre cele mai mizerabile episoade din istoria recentă a PNL: colegul și prietenul nostru liberal, Alin Nica, a fost schimbat, total nestatutar și nelegal, din funcția pe care a obținut-o prin alegeri în filiala Timiș pentru că nu a vrut să pună preș în fața pesediștilor propria persoană, filiala PNL pe care o conducea și comunitatea care l-a votat.

Dincolo de aspectele morale care fac operațiunea mizerabilă, sunt câteva lucruri care ar lăsa și un comunist perplex: Florin Roman a votat de 5 (cinci) ori și Virgil Popescu a votat de 2 (două) ori. Nu s-a întâmplat pe furiș, totul a fost pe față. Cică ar fi fost colegi absenți care i-au împuternicit să voteze ei în locul lor. Știu că cei care citesc aceste rânduri pot considera amuzantă întâmplarea, dar nu este. Este exemplul clar de dictatură internă și de partid luat ostatic. Această conducere a partidului a făcut din PNL preșul PSD și trebuie să plece!”, arată mesajul lui Dan Vîlceanu publicat miercuri pe Facebook.

Conducerea PNL a votat, marți, înlăturarea lui Alin Nica din fruntea PNL Timiș, după ce acesta a criticat public conducerea partidului pentru alianța cu PSD la alegerile locale și a amenințat chiar că pleacă la alt partid. Înlăturarea din funcție a fost propusă de Lucian Bode, secretar general al PNL.

De asemenea, secretarul general al filialei Timiş, Dănuţ Groza, care ocupă şi funcţia administrativă de primar al oraşului Sânnicolau Mare, şi-a anunţat marți demisia din funcţia deţinută în partid. Este prima demisie anunţată de la conducerea PNL Timiş, după scandalul izbucnit în urma deciziei alienței PSD-PNL de a avea candidați comuni la alegerile locale.

Comentarii

comentarii