Acasă Actualitate Fostul primar Gheorghe Ciuhandu, condamnat definitiv la trei ani cu suspendare în...

Fostul primar Gheorghe Ciuhandu, condamnat definitiv la trei ani cu suspendare în dosarul „Poli“

387
DISTRIBUIȚI
gheorghe ciuhandu

Curtea de Apel Timişoara a pronunţat luni sentinţa finală în dosarul privind finanţarea echipei de fotbal „Poli“ din perioada în care echipa era patronată de Marian Iancu.

Judecătorii Curţii de Apel Timişoara au admis în parte apelul DNA, iar dacă în primă instanţă a fost condamnat la trei ani cu suspendare doar fostul secretar al Primăriei Timişoara, Ioan Cojocari, Curtea de Apel a dispus în apel şi condamnarea la trei ani cu suspendare a lui Gheoghe Ciuhandu (fostul primar al Timişoarei), a Smarandei Haracicu (fostă directoare economică) şi a Violetei Mihalache (fostă directoare a Direcţiei de Comunicare).

Sentinţa Curţii de Apel Timişoara este definitivă, iar potrivit acesteia, cei patru trebuie să achite şi suma de 27 de milioane de lei plus dobânzi şi penalităţi, reprezentând prejudiciul din acest caz. Pentru fostul viceprimar Adrian Orza, Dumitriu Delia, Dimitriu Mariana, Martin Staia, Alina Pintilie, Munteanu Mirel şi Nicuşor Miuţ a fost menţinută soluţia de achitare dispusă de judecător în prima instanţă.

Citeste mai mult: adev.ro/q0g0yq

Comentarii

comentarii