Acasă Sport Fotbalistul Denis Haruț spune că era umilit la ACS Poli Timișoara. Se...

Fotbalistul Denis Haruț spune că era umilit la ACS Poli Timișoara. Se schimba în mașină și stătea 8 ore la stadion

5298
DISTRIBUIȚI

Denis Haruț (21 de ani), fundașul care a refuzat să semneze cu FCSB, nemulțumit de cele două contracte pe care trebuie să le semneze cu roș-albaștrii, a trecut prin clipe grele pe vremea în care era legitimat la ACS Poli Timișoara.

Fotbalistul nu s-a despărțit în termeni amiabli de gruparea din Banat. Emilian Hulubei, președintele AFAN, a prezentat imagini cu Haruț, din acea perioadă.

Jucătorul era obligat să se schimbe prin mașină, venea cu echipamentul personal de acasă și era obligat să petreacă câte opt ore pe la stadion. Totul, după ce refuzase prelungirea contractului, pe o diminuare salarială.

”Eu îl știu pe Denis Haruț foarte bine, a suferit foarte mult. Se antrena opt ore pe zi, era chinuit de cei care conduceau clubul atunci. Ceva incredibil, era condamnat la locul de muncă, pentru că n-a vrut să micșoreze salariul cu Timișoara. Meritul îl are Marius Croitoru, a fost alături de el și se văd roadele acum”, a declarat Florin Iacob.

Despre momentele grele traversate de Denis Haruț la Timișoara a vorbit, pentru Digi Sport, și Cătălin Anton, președintele clubului FC Botoșani, echipă care a contribuit la ascensiunea profesională a jucătorului din ultimul an și jumătate.

El a trecut prin momente mult mai grele la Timișoara, timp de șase luni a fost chinuit ca să semneze prelungirea contractului. Copilul strângea din dinți și cu lacrimi în ochi spunea: ‘Nu semnez!’. Are un caracter deosebit”, a spus președintele clubului FC Botoșani, Cătălin Anton, pentru Digi Sport.

În ultimele zile, Denis Haruț a fost aproape să semneze cu FCSB, însă tratativele au căzut pe ultima sută de metri.

Sursa: digisport.ro

Comentarii

comentarii