Acasă Actualitate Gala Proiectelor de și pentru Tineret 2018 are loc la Timișoara

Gala Proiectelor de și pentru Tineret 2018 are loc la Timișoara

DISTRIBUIȚI

Fundația Județeană pentru Tineret Timiș (FITT) din Timișoara, str. Arieș nr. 19, organizează în data de 5 decembrie 2018, de la ora 17.00, la Casa Tineretului – singurul centru de tineret din România acreditat de Consiliul Europei (și printre cele 11 astfel de centre de pe întregul continent), cea de-a 8-a ediție a Galei Proiectelor de și pentru Tineret.

Eveniment de tradiție al tinerilor timișeni, în cadrul căruia se premiază cele mai bune proiecte de tineret și studențești derulate de organizații neguvernamentale sau grupuri de inițiativă ce au avut loc în județul Timiș în acest an, precum și cei mai activi voluntari și membri simpli neremunerați, coordonatori de voluntari și de membri simpli neremunerați, lucrători de tineret și cele mai active consilii ale elevilor și licee.

Gala Proiectelor de și pentru Tineret dedică secțiunea „Cel mai bun proiect de/pentru tineret de aniversare a Centenarului României (1918-2018) și a Primului Război Mondial” celui mai important program național din acest an. Ediția din 2018 se desfășoară sub egida Centenarului Marii Uniri și este co-finanțată de Ministerul Culturii și Identității Naționale și de Consiliul Județean Timiș, ca eveniment de încheiere a Festivalului “Old but Gold” organizat de Fundația Județeană pentru Tineret Timiș. În cadrul acestei competiții pot aplica organizații neguvernamentale de/pentru tineret sau studenți din județul Timiș, licee de stat sau private/consilii ale elevilor din liceele de pe raza județul Timiș, grupuri informale de tineri din județul Timiș, lucrători de tineret, voluntari activi în domeniul tineretului din județul Timiș.

 

Comentarii

comentarii