Acasă Eveniment Gest fantastic al unui tânăr frizer din vestul țării, în prag de...

Gest fantastic al unui tânăr frizer din vestul țării, în prag de Sărbători, după ce a găsit pe stradă un portofel doldora cu bani, valută şi carduri bancare

698
DISTRIBUIȚI

David, un tânăr de 22 de ani, de profesie frizer, a găsit pe stradă, în Arad, un portofel plin cu mii de lei, euro, forinţi şi carduri bancare. Tânărul, cu rate la casă şi o viaţă nu tocmai de huzur, a preferat să-i dea omului averea înapoi.

Gestul a fost întâmpinat cu adâncă recunoştinţă de cel care-şi pierduse portofelul, aflat la Poliţia Locală Arad.

Un tânăr arădean, care lucrează ca frizer pe strada Mihai Eminescu din Arad, Corbei David este necăsătorit și plătitor de credit pentru apartamentul cumpărat prin programul „Prima Casă”, scrie aradon.ro. El s-a nimerit să găsească pe stradă un portofel doldora cu bani, valută şi carduri bancare, însă nu l-a ţinut pentru el, deşi ar fi putut s-o facă.

De o corectitudine exemplară, tânărul s-a îndreptat către sediul Poliţiei Locale şi a făcut ceea ce orice om cu suflet mare are face, a înmânat poliţiştilor mica avere, gândindu-se, probabil la bucuria proprietarului atunci când îşi va recupera bunurile.

Proprietarul portofelului, S.M.G., un arădean în vârstă de 57 de ani, a fost contactat de către polițiștii locali pentru a-i fi înmânat portofelul pe care îl pierduse, declarându-se foarte fericit.

Tânărul frizer nu a dorit să-i fie publicată fotografia, nedorind să se laude cu gestul său.

Comentarii

comentarii