Acas─â Eveniment Gonea cu peste 180 km/h

Gonea cu peste 180 km/h

600
DISTRIBUIȚI

Efectivele Serviciului Rutier Cara┼č-Severin au organizat ac┼úiuni pentru reducerea riscului rutier pe DN 6, urm─ârindu-se nerespectarea regimului legal de vitez─â, depistarea conduc─âtorilor de autovehicule sub influen┼úa b─âuturilor alcoolice precum ┼či nerespectarea prevederilor legale referitoare la dep─â┼čirea vehiculelor.
├Än urma ac┼úiunilor au fost aplicate un num─âr de 78 de sanc┼úiuni contraven┼úionale, din care 33 numai pentru nerespectarea regimului legal de vitez─â. Au fost ridicate ├«n vederea suspend─ârii un num─âr de 7 permise de conducere, 4 la nerespectarea regimului legal de viteza,  2 pentru nerespectarea culorii ro┼čii a semaforului aflat ├«n func┼úiune ┼či una pentru combaterea nerespect─ârii prevederilor legale referitoare la dep─â┼čirea vehiculelor.
Un t├ón─âr vitezoman a fost depistat de aparatul radar pe DN 6 conduc├ónd un  autoturism cu viteza de 188 km/h ├«n afara localit─â┼úii. Conduc─âtorul auto a fost sanc┼úionat contraven┼úional cu suma de  540 lei ┼či i-a fost ridicat permisul de conducere in vederea suspend─ârii pe o perioad─â de 90 zile.  G. C., ├«n v├órst─â de 51 ani, conduc─âtor auto la o firm─â de transport public, ce ├«┼či desf─â┼čura activitatea pe ruta Drobeta – Turnu – Severin – Timi┼čoara, nu a respectat indicatorul cu semnifica┼úia “dep─â┼čirea interzis─â” ┼či s-a angajat ├«ntr-o dep─â┼čirea  riscant─â pe un sector de drum pe Dealul Cir─âg─âu.
„├Än urma discu┼úiilor purtate de conduc─âtorul auto cu poli┼úi┼čtii, acesta a declarat c─â a ┼čtiut de accidentul produs ├«n urm─â cu doar c├óteva zile, pe acela┼či sector de drum, ├«n care dou─â persoane au decedat ┼či trei au fost grav r─ânite ┼či totu┼či a decis s─â pun─â via┼úa ├«n pericol a celor 15 persoane din microbuzul pe care ├«l conducea. Conduc─âtorului auto i-a fost ridicat permisul de conducere ├«n vederea suspend─ârii pe o perioad─â de 30 zile ┼či a fost sanc┼úionat contraven┼úional cu suma de  240 lei. ├Än perioada urm─âtoare poli┼úi┼čtii rutieri vor continua ac┼úiunile pe linia respect─ârii prevederilor legale referitoare la circula┼úia pe drumurile publice“, ne-a declarat inspectorul Radu ┼×tefan, de la SPR CS.
 

Comentarii

comentarii