Acasă Administraţie Haos la Primăria Timișoara. Proiect de închiriere, retras de Nicolae Robu, pentru...

Haos la Primăria Timișoara. Proiect de închiriere, retras de Nicolae Robu, pentru că nu conţinea toate datele

DISTRIBUIȚI

Haos în (unele) departamente ale Primăriei Timişoara. cel puţin, asta a reieşit încă o dată, în mod evident, din şedinţa recentă a municipalităţii.

Punctul 10 de pe ordinea de zi se referea la prelungirea contractului de închiriere pentru o firmă, numai că nimeni nu ştia cât a plătit până în prezent firma şi cât va fi în continuare.

Un consilier local a remarcat că “aceste contracte vin în continuare fără sume, nici măcar în contractul iniţial încheiat înainte de 2013 (nu se menţionează, n.r.)”.

A fost chemat domnul Boncea să dea explicaţii, care s-a grăbit să răspundă înainte de a lua microfonul şi s-a întins peste mesele consilierilor.

Primarul Nicolae Robu l-a invitat “vă rog luaţi microfonul, nu mai staţi în patru labe!”, iar domnul Boncea a explicat că “de acum se vor trece şi sumele cu care se închiriază metru pătrat”.

“Dacă nu este o urgenţă, îl retrag până va fi ca la carte. Vreau să votaţi cu conştiinţa împăcată. (…). Semnalaţi-mi şi mie (problemele, n.r.) mai din vreme, nu în plen. Dacă aţi ştiut când a fost comisia că aşa se întâmplă, trebuia să mă anunţaţi imediat după aceea. Îl retrag de pe ordinea de zi. Pe viitor ar trebui să avem şi vechea sumă şi cea propusă, ca să facem o evaluare, chiar dacă se păstrează suma”, a explicat Nicolae Robu.

La un alt proiect de prelungire a contractului de închiriere a unui spaţiu spre PMP Timiş, Adrian Orza a cerut ca astfel de prelungiri de contracte spre instituţii să se facă pe perioade mai mari de timp, nu doar pentru un an.

Proiectul a fost retras.

Comentarii

comentarii