Acasă Actualitate Încă 60 de amenzi pentru cei care au abandonat deșeuri pe străzile...

Încă 60 de amenzi pentru cei care au abandonat deșeuri pe străzile Timișoarei

417
DISTRIBUIȚI

Polițiștii locali din Timișoara au continuat să-i sancționeze pe cei care abandonează deșeuri pe domeniul public.  În ultima săptămână au mai fost aplicate 60 de sancțiuni contravenționale, multe și ca urmare a supravegherii video în locațiile cunoscute pentru cantități semnificative de resturi abandonate. Polițiștii au aplicat prevederile HCL 371/2007, care prevede sancțiuni între 500 și 1000 lei pentru persoanele fizice și între 1000 și 2500 lei pentru persoanele juridice.

Locațiile în care s-au aruncat frecvent deșeuri, deja cunoscute și supravegheate, au fost străzile Miorița, Rusu Șirianu și Aleea Cristalului. Și pe bv. Vasile Pârvan, a fost sancționată o firmă cu două amenzi de câte 2.500 de lei. În acest caz nu s-au respectat prevederile privind depozitarea de deșeuri și cele privind colectarea selectivă a resturilor.

Poliția Locală Timișoara a transmis că un real sprijin vine și din partea cetățenilor, numai luna trecută fiind reclamate 146 de probleme pe linie de mediu și abandon de deșeuri pe raza municipiului. Astfel de nereguli pot fi semnalate, și în continuare, la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112 ori pe adresa de e-mail contact@politialoctm.ro.

Comentarii

comentarii