Acasă Actualitate Începe a doua ediție a Tech Talks, la Iulius Congress Hall Timișoara

Începe a doua ediție a Tech Talks, la Iulius Congress Hall Timișoara

275
DISTRIBUIȚI

A doua ediție a Tech Talks va avea loc, la Iulius Congress Hall Timișoara, în cadrul ansamblului Iulius Mall, de pe strada Aristide Demetriade nr. 1, în perioada 24-25 august.

”Tech Talks este un spațiu inspirațional, în care vom întâlni antreprenori și intraprenori, pionieri tehnologici, experți, futurologi și membrii unei comunități care, împreună, vor genera soluții, propuneri inovatoare și inițiative out-of-the-box”, explică organizatorii.

Evenimentul își dorește să ofere soluții și aplicații cu valoare adăugată pentru orașul Timișoara, pentru mediul de afaceri, comunități și alte orașe interesate să stimuleze creativitatea și ideile inovatoare.

Prima zi a evenimentului este dedicată bunelor practici și experiențelor referitoare la procesul de inovare în comunități și se va dezbate modul în care inovația și tehnologia contribuie la îmbunătățirea vieții în orașe.

Cea de-a doua zi va prezenta participanților tendințele tehnologice și inovarea în companii, bune practici și care este impactul noilor tehnologii asupra vieții comunităților mediului de afaceri.

Comentarii

comentarii