Acasă Cultura Începe cea de a doua ediție a festivalului Electroruga de Buzad 2019

Începe cea de a doua ediție a festivalului Electroruga de Buzad 2019

745
DISTRIBUIȚI

Vineri, 30 august este prima zi a festivalului Electroruga de Buzad. Participanții vor avea parte de multă relaxare, de muzică bună, de activități captivante și, nu în ultimul rând, de evadare din urban.

Timp de trei zile, vor urca pe scenă artiști de renume național și internațional, dar și reprezentanți ai crew-urilor locale. Printre cei care vor aduce voia bună la Buzad se numără: Black Sun Empire, Technimatic, Antwerp Gipsy Ska Orkestra, Cred că sunt Extraterestru, Silent Strike, Sofa Surfers și mulți alții.

Pe lângă muzică, cei prezenți se vor putea bucura de atelier de graffiti, atelier de metode alternative de fotografiere, Animation Worksheep, platforma celor de la festivalul Festivalului Internaţional de Film de Animaţie „Anim’est”, atelier de djembe și instrumente creative, yoga, drumeții, To the stars astronomy și multe altele.

Organizatorii pun la dispoziție participanților și un autobuz care va porni din Timișoara și va circula în fiecare zi a festivalului. Acesta va pleca de la de la Punctele cardinale (din Timișoara), are 50 de locuri și este gratuit pentru toți cei care dețin abonament sau bilet de o zi.

Totodată, anul acesta, cei care doresc să își petreacă toate cele trei zile de festival la Buzad, vor avea parte de un camping în apropierea evenimentului, amenajat împreună cu cei de la Hostel Costel. 

Evenimentul este organizat cu susținerea Consiliului Județean Timiș, Primăria Bogda, Orange România, Toluna România, Adient, ZF, în parteneriat cu Asociația pentru dezvoltarea turismului Timiș și RE Cult.

Electroruga de Buzad 2019 îi va avea pe scenă pe: Technimatic, Rockwell, Black Sun Empire, Antwerp Gipsy Ska Orkestra, Cred că sunt Extraterestru, Silent Strike, Sofa Surfers, Ken Pith, Kosmic Blues, Moonlight Breakfast, Mungo’s Hi Fi, Orkid, Sam Binga, Wicked Dub Division și Alt Om, Bully, Iorga, Nipple`s Delight, Tzuc, UFe de la crew-ul Vinyl Rum Tapas and Wine (VRTW), Acetobă, VAG, Kojok, Soulheads, George Allen și Zoleevee, dar și crew-uri locale precum AnonimTM, Atelier22, Bass Request, Launmomentdat, Purge Crew și Souledout.

Comentarii

comentarii