Acasă Actualitate Incultura cu funcție în… cultură!

Incultura cu funcție în… cultură!

DISTRIBUIȚI

Stupefiată de înregistrarea interviului pe care domnul Dinu Gîndu, vicepreşedinte PNL Diaspora, l-a dat în faţa comisiei de specialitate pentru obţinerea postului de director al Institutului Cultural Român Lisabona, doresc să împărtăşesc cu cititorii noştri această uluire. Recent, mai mulţi candidaţi pentru mai multe posturi ale unor institute culturale române din lume au trecut prin interviul clasic în faţa comisiei de specialitate, urmând să fie votaţi în Parlament.

Unul dintre ei este domnul Dinu Gîndu, care în timpul interviului, lăsând la o parte scuza oricărei emoţii (de fapt, nici nu se poate numi emoţie, ci mai degrabă tupeu) face demonstraţia şi proba unor agramatisme penibile, a lipsei de cuvinte, precum în comportamentul cuiva afazic, a incapacităţii de corelare a gândirii cu termenii pe care ar fi trebuit să-i aibă la îndemână…

Atâta timp cât astfel de persoane reprezintă România, devenind directorii unor instituţii culturale, nu ne mai putem plânge că imaginea României în lume este cea care este.

De parcă nu ar fi fost destul ceea ce a vorbit, ceea ce a arătat că nu ştie, de parcă nu ar fi fost suficientă incapacitatea lui de a duce până la capăt o frază, numele lui este, culmea!, Dinu Gîndu. Gândul la ce?

Pentru că nu degeaba se spune că o imagine vorbeşte mai mult decât o mie de cuvinte, vă rog să urmăriţi această înregistrare!

Conform CV-ului, Dinu Gîndu a lucrat peste 10 ani la Casa de Cultură a Studenților și la Universitatea „Dunărea de Jos”, a fost director general la Secretariatul General pentru Românii de Pretutindeni, a fost consilier la Ambasada României din Buenos-Aires şi director al Institutul „Eudoxiu Hurmuzachi” pentru românii de pretutindeni.

Comentarii

comentarii