Acasă Actualitate Indignarea primarului Nicolae Robu

Indignarea primarului Nicolae Robu

618
DISTRIBUIȚI

Timişorenii indisciplinaţi, care fac murdărie în municipiu, sunt cot mai încolţiţi de primărie şi de cetăţenii care vor un oraş curat.

După ce primarul Nicolae Robu a anunţat că poliţişti în civil au început să patruleze pe străzile Timişoarei şi le împart amenzi celor care aruncă gunoaie în alte părţi decât în locurile special amenajate, edilul a lansat un nou sondaj pe facebook în care cere părerea cetăţenilor despre montarea a cât mai multe camere video în spaţiile publice, în acest scop. Majoritatea covârşitoare a repondenţilor şi-au manifestat susţinerea iniţiativei.

“Astăzi (duminică, n.r.) am colindat o bună parte din oraş, să văd rezultatele de etapă ale campaniei “Timişoara Curată”. Progresele sunt vizibile, dar mai avem multe, foarte multe de făcut. Se vede clar pe unde s-a măturat, pe unde s-a spălat! Şi vom continua până la impecabil! M-a indignat, însă, profund, să văd noi mormane de mizerie, create de cetăţeni certaţi cu civilizaţia! Susţineţi umplerea oraşului de camere video pentru a asigura securitatea şi curăţenia în el? E singura soluţie!”, spune primarul în postare.

Până luni, 87% dintre repondenţi susţineau ideea.

Comentarii

comentarii