Acasă Eveniment Intervenţie a elicopterului SMURD, pe Valea Cenchii, pentru salvarea unui băiat care...

Intervenţie a elicopterului SMURD, pe Valea Cenchii, pentru salvarea unui băiat care a căzut cu bicicleta

1233
DISTRIBUIȚI

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Caraş-Severin a intervenit, duminică, pentru salvarea unui băiat de 14 ani care a căzut cu bicicleta în timp ce se plimba în împrejurimile municipiului Caransebeş, pe Valea Cenchii. Elicopterul SMURD l-a preluat pe rănit şi l-a transportat la Timişoara. 

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Caraş-Severin, duminică după-amiază, un echipaj SMURD din cadrul Detaşamentului de Pompieri Caransebeş a intervenit de urgenţă, în urma unui apel la numărul112, pentru salvarea unui băiat în vârstă de 14 ani care a suferit un accident cu bicicleta, în timp ce se plimba alături de un grup format din adulţi şi copii, în împrejurimile oraşului Caransebeş, pe Valea Cenchii.

“Paramedicii de pe echipajul SMURD au trebuit să parcurgă, în cel mai scurt timp, o distanţă de aproximativ 3 km pe jos, datorită terenului accidentat, în sprijinul acestora venind şi un echipaj al Serviciului Salvamont. Salvatorii ajunşi la fata locului au evaluat rapid starea băiatului, au constatat că acesta era în stare conştientă, suferind un traumatism cranio-cerebral şi alte politraumatisme minore, acordându-i primul ajutor medical şi stabilizandu-l, solicitând în acelaşi timp sprijinul unui elicopter SMURD, pentru transportarea acestuia de urgenţă la UPU Timişoara”, transmite ISU Caraş-Severin.

Comentarii

comentarii