Acasă Actualitate Ipoteză halucinantă despre atacarea Libiei

Ipoteză halucinantă despre atacarea Libiei

DISTRIBUIȚI

Lorin Fortuna: „Invadarea Libiei a fost gândită de masonerie”
Motivaţie şoc pentru invadarea Libeii. Unul dintre cei mai cunoscuţi revoluţionari din Timişoara, Lorin Fortuna, afirmă că Masoneria este în spatele atacării Libei. Fortuna dă vina pe masonii afiliaţi Ritulului Scoţian Antic şi Acceptat, la care sunt afiliaţi americani şi englezi.

De ce stau nemţii în banca lor?

Primul om care a vorbit din balconul Operei, în decembrie 1989, explică de ce Germania refuză, deşi nu-i stă în caracter, un conflict internaţional în masă. Cancelarul Angela Merkel a promis că nici un soldat neamţ nu va călca în Libia. „Invadarea Libiei a fost gândită de Masonerie. Mai exact de filiera Ritului Scoţian Antic şi  Acceptat, cu sediul în America. În Libia sunt interesele unei părţi a Masoneriei. Din conflict lipseşte, inexplicabil aparent, Germania. Nemţii sunt însă pe filiera masoneriei creştin-democarte a Papei şi a Ordinului Cavalerilor de Malta. Francezii joacă dublu aici. La fel o fac şi italienii, doar nemţii rămân consecvenţi”, spune revoluţionarul timişorean.

Petrol pentru noua ordine mondială

Instalarea Noii Ordini Mondiale este, conform lui Fortuna, marea carte pe care Ritul Scoţian Antic şi a Acceptat o joacă acum în Libia. „Aici sunt interese oculte, ce deschid posibilităţi foarte periculoase. Libia are foarte mult petrol. Ea a fost ţintită încă de la început, dar au luat-o vălurit, pentru a nu arăta că asta urmăresc. În Egipt nu aveau petrol, petrol este în Golf, dar locul este deja în mâna lor. Este clar, Masoneria joacă cartea instalării noii ordini mondiale”, susţine Fortuna.

Onoarea ce se bazează pe o legendă

Ritul Scoţian Antic şi Acceptat este, alături de Ritul de York, cel mai răspândit în lumea masonilor. Vizibilitatea de care se bucură Ritul Scoţian vine dintr-o legendă. Este povestea refugierii cavalerilor templieri pe muntele Heroden, în vremea regelui Robert Bruce. Spaţiul sacru al ordinului este Abaţia Kilwining, din Scoţia. „Părintele” Ritului Scoţian este Ritul Împăraţilor Orientului şi Occidentului, fondat în 1758. Între anii 1761 şi 1767, acest rit ajunge peste Ocean. De atunci totul a fost posibil. Teoretic, Ritul Scoţian explorează concepte filosofice, istorice, de etică şi de morală.

Comentarii

comentarii