Acasă Actualitate ÎPSS Ioan a donat 3,3 tone de alimente Spitalului de psihiatrie din...

ÎPSS Ioan a donat 3,3 tone de alimente Spitalului de psihiatrie din Gătaia Timiș

357
DISTRIBUIȚI

Părintele mitropolit Ioan a ajutat cu alimente Spitalul de psihiatrie de la Gătaia, donând aproximativ 3,3 tone de alimente pentru pacienții care sunt internați în această unitate medicală.

Astfel, Mitropolia Banatului, prin Arhiepiscopia Timișoarei, alături de toate organismele socio-misionare pe care le coordonează, sprijină efortul cadrelor medicale și al personalului auxiliar în actul medical pentru pacienții internați în spitalul din Gătaia.

Prin grija înaltpreasfințitului părinte Ioan activitățile social-filantropice vor continua în aceste zile. Întrucât suntem în perioadă de iarnă și multe familii nevoiașe se luptă cu greutăți materiale, Înaltpreasfinția Sa va veni și în ajutorul acestora.

Activitatea socială a Arhiepiscopiei Timișoarei se desfășoară prin implicarea sectorului social-filantropic care, în funcție de posibilități și de multele cereri, încearcă să ofere ajutor material, financiar și spiritual și contribuie la susținerea eforturilor autorităților în lupta cu acest agent patogen SARS-COV-2.

Spitalul de Psihiatrie Gătaia este o unitate publică sanitară de monospecialitate de tip pavilionar, care îşi desfăşoară activitatea pe raza unităţii administrativ-teritoriale a oraşului Gătaia, prin intermediul căreia se furnizează servicii medicale preventive, curative şi de recuperare de psihiatrie generală pentru pacientul psihiatric.

De asemenea, este asigurată și continuitatea îngrijirilor şi acoperirea diversităţii nevoilor de evaluare, tratament, reabilitare şi integrare a persoanelor cu tulburări psihice, pentru cetăţenii cu nevoi speciale din judeţul Timiş şi judeţele limitrofe, în egală măsură (Caras Severin, Arad, Hunedoara).

Principala preocupare a tuturor angajaților unității este satisfacerea cerințelor pacienților, a serviciilormedicale prestate ce vin în întâmpinarea nevoilor pacienților, menite a le îmbunătăți starea de sănătate.

 

Comentarii

comentarii