Acasă Actualitate Iris cântă la Iulius Mall Timişoara

Iris cântă la Iulius Mall Timişoara

368
DISTRIBUIȚI

irisIRIS va concerta la Iulius Mall în cadrul manifestărilor culturale dedicate celei de-a X-a ediţii a Festivalului „Zilele Basarabiei”, organizat la Timişoara în acest sfârşit de săptămână. Recitalul legendarei formaţii IRIS va avea loc duminică, 28 martie, de la ora 18.00, la food court Almondo, iar pe aceeaşi scenă vor mai urca „Paralela 47” şi „Satori”, trupe din Republica Moldova.
A devenit deja o tradiţie ca în fiecare an, „Organizaţia Studenţilor Basarabeni din Timişoara” să comemoreze data istorică de 27 martie 1918 – ziua în care Basarabia s-a unit cu România. Acţiunile culturale se vor desfăşura în diferite locaţii din Timişoara, începând de vineri, 26 martie, până duminică, 28 martie. Programul mai cuprinde şi un spectacol de muzică populară susţinut de Nicolae Furdui Iancu şi Grigore Leşe. În plus, trei companii de teatru din Chişinău – Centrul de Arte COLISEUM, Teatrul Municipal al Unui Actor şi Clubul Experimental de Teatru – vor evolua pe scenele din Timişoara, oferind publicului ocazia de a cunoaşte teatrul românesc de dincolo de Prut, fascinant prin originalitatea abordării şi calitatea jocului actoricesc. Din program nu vor lipsi dezbaterile, lansările de carte, expoziţiile de pictură şi fotografie. În completarea festivalului, Mitoş Micleuşanu, venit tocmai de pe „Planeta Moldova” va sta la taifas cu publicul timişorean şi va înveseli atmosfera.
Intrarea este liberă la absolut toate evenimentele şi recomandată tuturor amatorilor de cultură a cărei calitate a fost probată cu succes în repetate rânduri.
Festivalul „Zilele Basarabiei” este oferit de Organizaţia Studenţilor Basarabeni din Timişoara în parteneriat cu Institutul Cultural Român, Consiliul Judeţean Timiş, Iulius Mall Timişoara, Universitatea „Politehnica” Timişoara, Primăria Chişinău, Primăria Timişoara, Universitatea de Vest Timişoara, Institutul „Fraţii Golescu” pentru relaţii cu românii din străinătate, Casa de Cultură a Studenţilor din Timişoara.

Comentarii

comentarii