Acasă Eveniment Jaf la o sală de păcănele din Tinişoara

Jaf la o sală de păcănele din Tinişoara

805
DISTRIBUIȚI

Jaf la o sală de păcănele din Tinişoara, filmat de camerele de supraveghere. Un individ care locuieşte pe aceeaşi stradă a intrat cu tupeu peste casieră, a luat-o la pumni şi a fugit cu toate încasările, nu mai puţin de 22.000 de lei.

Tâlhăria s-a produs aseară, în jurul orei 21.00, la o sală de jocuri aflată pe strada Dacilor din Timişoara.

În imaginile filmate de camerele de supraveghere se vede cum bărbatul dă buzna peste tânăra de 27 de ani şi o obligă să-i dea banii dintr-un sertar.

Bărbatul îi ascunde imediat sub haine, apoi se mută în sala cu aparate. Cei doi poartă o scurtă discuţie, după care o loveşte pe fată de mai multe ori cu pumnul şi o forţează să intre într-una din camerele sălii de jocuri.

Din declarațiile victimei, atacatorul, aflat sub influența băuturilor alcoolice, a plecat cu 22.000 lei.

În baza imaginilor filmate de camerele de supraveghere, polițiștii au reușit identificarea atacatorului.

Potrivit pressalert.ro, este vorba despre Angel Radu, de 48 de ani, care locuieşte pe aceiași stradă pe care se află şi sala de jocuri.

Poliţiştii l-au găsit pe tâlhar în scurt timp, în vecinătatea locuinţei lui, şi l-au reţinut pentru audieri. El este acuzat de comiterea infracțiunii de tâlhărie calificată.

În prezent, bărbatul este audiat de catre polițiștii Biroului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Timișoara, fiind cercetat pentru tâlhărie calificată, scrie observator.tv.

Comentarii

comentarii