Acasă Economic La Atrium Center Arad promoţiile şi surprizele continuă

La Atrium Center Arad promoţiile şi surprizele continuă

523
DISTRIBUIȚI

Dan Bălan va susţine un concert electrizant în a doua zi de Paști

De Paşte, Atrium Center Arad îşi aşteaptă clienţii cu multe atracţii, prin care se continuă perioada de promoţii şi surprize începută cu ocazia marii deschideri din 23 martie. Astfel, ofertele speciale ale magazinelor din mall vor veni în întâmpinarea tuturor vizitatorilor, indiferent de vârstă. Printre marile atracţii se numără şi concertul lui Dan Bălan, care va avea loc luni, 5 aprilie, de la ora 20:00.
Promoţiile şi surprizele pregătite la marea deschidere a Atrium Center Arad, pe 23 martie, au fost doar începutul. De Paşte, mall-ul vine cu o largă ofertă, astfel încât sărbătorile să fie mai frumoase şi mai darnice. Dan Bălan va susţine un concert electrizant, specific artistului, a doua zi de Paşte, pe 5 aprilie, de la ora 20:00.
În perioada imediat următoare îşi vor începe activitatea şi alte magazine, pe lângă cele 50 deja funcţionale. Printre acestea se numără LC Waikiki, magazin de îmbrăcăminte trendy, cu preţuri accesibile pentru femei, copii şi bărbaţi cu o suprafaţă de 1200 mp. Acesta va fi primul magazin al brandului în vestul României. Din segmentul casual, Jeans Club este alt brand lider de piaţă în Ungaria, prezent în Atrium Center Arad cu un magazin pe o suprafaţă de 450 mp. Trei branduri lideri de piaţă în Polonia sunt, de asemenea, recomandate: Reserved – 900 mp, dar şi House şi Cropptown, magazine de îmbrăcăminte destinate tinerilor. Până la sfârşitul lunii aprilie, două noi restaurante, unul cu specific portughez şi altul italian, se vor deschide la etajul doi. Magazinul Adidas, spaţiul destinat pentru bowling şi biliard, restaurantele cu specific italian şi portughez se vor deschide la sfârşitul lunii aprilie şi luna mai. Acestea sunt doar câteva exemple de magazine din suprafaţa de 92% deja închiriată.
La sfârşitul lunii august se va deschide Cinema City, cel mai mare cinema multiplex din vestul ţării şi primul de acest fel în Arad. Cinematograful va avea zece săli moderne de proiecţie, care vor permite inclusiv proiecţia filmelor 3D. Cea mai avansată tehnologie de sunet şi imagine şi cele mai recente filme vor face din Cinema City, cu siguranţă, unul dintre cele mai vizitate locuri din Atrium Center Arad. Perioada lansărilor de magazine care vor urma să se deschidă va culmina cu un mare eveniment de lansare a cinema-ului multiplex.

Comentarii

comentarii