Acasă Actualitate La propunerea lui Cosmin Tabără, nouă membri ai Pro Musica vor deveni...

La propunerea lui Cosmin Tabără, nouă membri ai Pro Musica vor deveni cetățeni de onoare ai Timișoarei

DISTRIBUIȚI

Pro Musica, un simbol drag și prețios al Timișoarei, care dăinuie, iată, de 50 de ani, a primit în acest an, Ordinul „Meritul Cultural” în grad de Cavaler cu prilejul Zilei Internaționale a Muzicii, în semn de apreciere pentru contribuția, prin muzică, la dezvoltarea spiritului civic în societatea românească.

”Fiindcă am crescut și eu cu muzica lor, de la concerte la discuri, fiindcă sunt timișorean fălos cu valorile noastre, fiindcă îmi înțeleg misiunea de viceprimar PNL și ca o recunoaștere a spiritului Timișoarei, am propus ca nouă membri ai grupului să primească titlul de Cetățean de onoare al Municipiului Timișoara. (Ilie Stepan, liderul grupului, este cetățean de onoare al Timișoarei din 2012!)

Aceștia sunt (în ordine alfabetică): Doru Apreotesei, Horea Crișovan, Vasile Dolga (post mortem), Mario Florescu, Grigore Bujor Hariga, Dixie Krauser, Bogdan Bogy Nagy, Marian Odangiu, Doru Iosif Titz. Mă bucur din inimă că acest lucru se va petrece”, spune Cosmin Tabără, viceprimarul Timișoarei.

Comentarii

comentarii