Acasă Actualitate La UPT, toate examenele de finalizare a studiilor 2020 de licență, masterat...

La UPT, toate examenele de finalizare a studiilor 2020 de licență, masterat și doctorat se susțin online

DISTRIBUIȚI

Senatul Universității Politehnica Timișoara a aprobat, în ședința din 14 mai 2020, regulamentele privind organizarea și desfășurarea online a examenelor de finalizare a studiilor pentru ciclurile de licență, masterat și doctorat.

De asemenea, a fost aprobată organizarea unor activități online privind practica studenților, de comun acord cu partenerii economici ai universității.

Într-o ședință anterioară, Senatul Universității Politehnica Timișoara aprobase regulamentul de desfășurare online a examenelor de sfârșit de semestru sau an, astfel încât, în prezent, toate examenele din cadrul instituției pot fi susținute online, universitatea dispunând de infrastructura necesară pentru derularea acestora în cele mai bune condiții.

Până la sfârșitul lunii mai, studenții aflați în ani terminali se pot prezenta pentru lichidarea cazării în cămine și eliberarea camerelor.

În restul cazurilor, studenții care nu au motive întemeiate pentru a rămâne în cămin vor elibera camerele pentru ca acestea să intre în circuitul reparațiilor și igienizărilor care au loc în mod curent în perioada de vară, astfel încât acestea să poată fi pregătite pentru începerea noului an de învățământ.

Pentru a veni în sprijinul studenților, Biblioteca Universității Politehnica Timișoara, care se redeschide parțial din 18 mai 2020, a decis prelungirea programului și în zilele de sâmbătă pentru  serviciile de împrumuturi și restituiri ale cărților și documentelor, întocmirea fișelor de lichidare, eliberarea adeverințelor pentru doctoranzi în vederea susținerii tezei de doctorat, restul serviciilor fiind accesibile doar online -a explicat Lucian Ronkov, Departamentul de Comunicare al UPT.

Comentarii

comentarii