Acasă Actualitate Liber la mărțișoare! Au apărut primele simboluri ale primăverii pe tarabele din...

Liber la mărțișoare! Au apărut primele simboluri ale primăverii pe tarabele din Timișoara

DISTRIBUIȚI

martisoare 1

La Timișaora au apărut deja, de vineri dimineața, primele mărțișoare în comerțul stradal. Vănzătorii, unii dintre ei și „creatorii” mărțișoarelor, au venit pentru a-și instala tarabele încă de la primele ore ale dimineții.
Sunt tot felul de mărțișoare, de la cele cu un leu la cele care urcă peste 10 lei, ori ajung la 15 lei sau mai mult.

martisoare 2

Găsiți mărțișoare uc un leu, cu deja „celebrul” coșar sau mărțișoare din ceramică cu 3-4 lei. Un șnur împlentit cu alb și roșu îl puteți cumpăra cu doi lei, dar și alte mărțițșoare mai puțin pretențioase le găsiți la același preț. Prețul urcă la 3 lei dacă mărțițșorul e mai de „Doamne ajută” și tot așa, până la felicitări și adevărate daruri prețioase care au atașat un fir alb-roșu.

martisoare 3

În Timișoara găsiți mărțișoare în perioada 24 februarie – 2 martie, în Piaţa Victoriei, la Ceasul Floral, pe strada Mărăşeşti, pe platoul de la Parcul Copiilor, pe platoul din Piaţa A. Mocioni, pe Bd. Regele Carol I (de la str. I. Văcărescu până la General I. Dragalina), în Piaţa Nicolae Bălcescu, chiar pe strada Ciprian Porumbescu, pe platoul din Dâmboviţa, în Calea Şagului pe strada Ana Ipătescu, pe Bd. Liviu Rebreanu (pe două amplasamente), în Piaţa din Soarelui, pe platoul din Calea Buziașului, în zona Spitalului Judeţean, pe strada Daliei (între străzile Al. Vaida Voievod şi Lascăr Catargiu), în zona Modern, în Piaţa Traian, în Calea Sever Bocu pe strada Sf. Ap. Petru şi Pavel, în Calea Aradului pe strada Liege, pe platoul din Calea Torontalului, pe platoul de pe strada Circumvalaţiunii, pe strada Ghe. Lazăr, în zona Pieţei Dacia, pe strada General I. Dragalina în zona Gării de Nord, pe strada F.C. Ripensia (pe două amplasamente), precum și în Piaţa Libertăţii și pe Calea Martirilor.

Comentarii

comentarii