Acasă Sport Liga Zimbrilor programează confruntarea SCM Politehnica Timișoara – CSM București

Liga Zimbrilor programează confruntarea SCM Politehnica Timișoara – CSM București

DISTRIBUIȚI

Liga Zimbrilor a ajuns la etapa a X-a, care programează pentru handbaliștii de la SCM Politehnica Timișoara o deplasare în București. Alb-violeții vor înfrunta CSM București, vineri, la ora 17.00, la sala Apollo.

Bucureștenii se află pe locul al cincilea, cu 18 puncte, în vreme ce formația noastră se clasează pe 11, cu 9 puncte.

„CSM București este o echipă care s-a întărit înaintea sezonului, așa cum s-a întâmplat și cu noi. Acum tot ce-mi doresc este să nu mai facem atâtea greșeli. Sunt greșeli pe care nu mi le pot explica, este vorba mai degrabă de un blocaj psihic. Sper ca până la ora meciului să rezolvăm problemele, să fie totul OK, să câștigăm și să aducem puncte”, spune Sabin Ignat.

Jucătorii timișoreni au plecat joi, dimineața devreme, spre București. Ei vor avea un antrenament în sala Apollo chiar la ora jocului de mâine (17.00). Revenit după o accidentare, Ignat speră să-și poată ajuta colegii cât mai mult.

„Mi-am revenit în totalitate, nu mai am dureri, acum mai trebuie să-mi pun la punct pregătirea fizică. Va fi un meci greu: CSM este o echipă care nu renunță niciodată la luptă, așa că va trebui să menținem un ritm crescut pe tot parcursul meciului”, mai spune Sabin Ignat.

 

Comentarii

comentarii