Acasă Actualitate Lucrările de reabilitare ale Cinema Timiș costă cu peste trei milioane de...

Lucrările de reabilitare ale Cinema Timiș costă cu peste trei milioane de lei mai mult decât estimarea inițială

DISTRIBUIȚI

Lucrările de reparații și reamenajare desfășurate la cinematograful Timiș vor costa cu peste trei milioane de lei mai mult decât se estimase. De fapt, de la cele 20 de milioane de lei cât era valoarea contractului la semnarea acestuia, în februarie 2022, acum s-a ajuns la 27,4 milioane de lei, cu TVA inclus.

Acum, Primăria Timișoara cere alocarea de la bugetul locala sumei de 3,3 milioane de lei, reprezentând suma cu care se actualizează valoarea obiectivului de investiții „Reabilitare imobil Cinematograf Timiș”, conform OG 47/2022 și a actelor adiționale la contractul de execuție lucrări nr. 15/10.02.2022 încheiate în baza acestora. Consilierii locali vor avea la vot, în plenul de astăzi, un proiect în acest sens.

De lucrări se ocupă firmele Audiotech Multimedia Group (lider) – Codo Solutions SRL, care au câștigat, în asociere, licitația publică organizată. Cele două vor realiza în spațiul respectiv o sală multifuncțională, un bar, trei săli interactive, grupuri sanitare. O noutate a incintei o reprezintă instalarea unor „panouri decorative cu licheni”. Proiectul îndrăzneț, propune și o grădină verticală cu arțar japonez sau tuia 

Lucrările prevăd și realizarea unei a doua săli de proiecție, la subsol, cu 100 de locuri. În acel spațiu a funcționat unul dintre cele mai cunoscute baruri din oraș, Club 30.

Comentarii

comentarii