Acasă Economic Lufthansa suplimentează numărul de zboruri pe ruta Timişoara – Munchen

Lufthansa suplimentează numărul de zboruri pe ruta Timişoara – Munchen

DISTRIBUIȚI

Lufthansa a anunţat creşterea frecvenţelor pe ruta Timişoara – Munchen, adăugând un zbor suplimentar celor două aflate deja în ofertă. Astfel, din 28 martie, compania internaţională cu sediul în Germania va opera trei zboruri zilnice cu aeronave de tipul CRJ 700, configurate pentru ambele clase: business şi economy.
Cursa suplimentară completează oferta existentă, fiind stabilită astfel încât să asigure un orar flexibil şi condiţii de zbor şi mai avantajoase atât pentru pasagerii business, cât şi pentru cei care călătoresc în scop turistic. Noul zbor este programat dimineaţa devreme, pasagerii Lufthansa beneficiind de întreaga zi pentru afaceri sau activităţi turistice în Munchen şi de asemenea permite accesul la o vastă reţea de conexiuni către destinaţii europene şi în întreaga lume.
„Suntem încântaţi să oferim un al treilea serviciu zilnic dinspre partea de Vest a României către Munchen, în ciuda contextului economic dificil la nivel global. Timişoara reprezintă un succes pentru Lufthansa în România subliniind interesul activ pentru piaţa locală şi importanţa strategică în regiune“ a declarat Stefan Versemann, Director General de Vânzări pentru Lufthansa România şi Moldova. „Odată cu extinderea ofertei din Timişoara, capacitatea de zbor a crescut cu aproximativ 1,000 de locuri pe săptămână pe această rută, la aceleaşi standarde înalte cu care Lufthansa şi-a obişnuit pasagerii. În vara lui 2010, prin cele 105 zboruri operate săptămânal, Lufthansa va asigura conexiunea între România şi destinaţii din întreaga lume, efectuând plecări dinspre Bucureşti, Timişoara, Cluj-Napoca şi Sibiu. În huburile din Frankfurt şi Munchen, oferim pasagerilor noştri cele mai avansate facilităţi şi servicii de transfer rapid către peste 200 de destinaţii la nivel mondial”, a adăugat Versemann.
Cu noul zbor LH 3569, având ora de plecare din Timişoara la 06:30 şi sosirea în Munchen la 07:00, Lufthansa asigură o selecţie variată de peste 2,400 de conexiuni săptămânale dinspre Munchen către 115 destinaţii din Germania, Europa şi întreaga lume. Cursa retur Munchen – Timişoara LH 3568 decolează la 21:05 şi ajunge pe aeroportul din Timişoara la 23:30. Cu noul orar de zbor oferim pasagerilor noştri marele avantaj de a efectua călătorii de afaceri într-o singură zi, evitând costurile suplimentare de cazare. De asemenea, cursele către destinaţii intercontinentale precum Hong Kong, Shanghai sau Singapore sunt avantajoase din punct de vedere al timpului de transfer în Munchen. Atât echipajul cât şi aeronava rămân peste noapte în Timişoara asigurând astfel plecarea în timp util a zborului de dimineaţă. Astfel, din 28 martie 2010, Lufthansa oferă pasagerilor săi din Timişoara un orar mult mai flexibil prin cele trei zboruri zilnice, precum şi o gamă extinsă de opţiuni pentru o şi mai bună planificare a călătoriilor.
 

Comentarii

comentarii