Acasă Actualitate Luna mai vine la Shopping City Timișoara cu evenimente în premieră pentru...

Luna mai vine la Shopping City Timișoara cu evenimente în premieră pentru toți vizitatorii

DISTRIBUIȚI

Pasionații de sport sunt invitați să testeze „smart boxing gloves”, mănușile de box inteligente unice în lume. Micii vizitatori ai centrului comercial sunt așteptați în fiecare duminică la întâlnirea cu Mini Art Show, apreciatul teatru independent ce vine pentru prima dată în Timișoara.

Luna mai vine la Shopping City Timișoara cu evenimente speciale pentru toți vizitatorii centrului comercial, de la o premieră smart pentru iubitorii de sport, la întâlniri creative pentru cei mici.

Astfel, pe 7 mai, NO LIMIT by Club Sportiv Timișoara Noua Generație și Knockout Store pregătesc un eveniment sportiv unde disciplina mișcării se îmbină cu inovația.

Mai mult, din 8 mai, în fiecare duminică a lunii, cei mici sunt invitați într-o lume magică în cadrul atelierelor MiniArtShow, prezenți pentru prima dată în Timișoara.

Personalități ale sportului de contact, premii și cele mai noi gadgeturi pentru sportivi

Vizitatorii Shopping City Timișoara vor redescoperi importanța sportului pentru sănătatea lor și își vor reaminti de faptul că mișcarea este primul aliat atunci când vine vorba de un sistem imunitar infailibil, o formă de invidiat sau energie pentru îndeplinirea tuturor obiectivelor. Iar inovația este elementul cheie pentru un program de antrenament complex.

Astfel, în cadrul evenimentului din 7 mai, participanții vor putea descoperi mănușile de box inteligente ”smart boxing gloves”, unice în lume prin conceptul lor, acela de a măsura în timp real forța, viteza și numărul de lovituri date la sacul de box.

Evenimentul va fi structurat în 3 părți distincte: încălzirea, antrenamentul demonstrativ și concursul propriu-zis, iar la eveniment vor fi prezenți și Paul Mario Goicov și Ruben Stoia, campioni și personalități din lumea sporturilor de contact. În plus, cei mai buni printre participanți vor primi și premii precum mănuși de box sau abonamente la sala de antrenament sportiv.

Momente creative, ateliere și spectacole pentru cei mici

Duminicile din luna mai ale micilor vizitatori ai centrului comercial devin magice odată cu întâlnirea cu MiniArtShow, teatrul independent pentru copii și tineret, în care educația se face prin joacă și unde creativitatea nu cunoaște limite. Aceștia vor pregăti pentru timișoreni o selecție a celor mai iubite spectacole și ateliere creative. Participanții vor porni într-o călătorie în ocean, vor descoperi povestea curcubeului, își vor confecționa propriul ceas sau își vor testa aptitudinile fashion, prin ateliere creative de personalizat haine din carton sau pălării. Detalii: www.shoppingcitytm.ro.

 

 

Comentarii

comentarii