Acasă Sport Lunca Timișului Trophy 2019 – gata de start! Ultimele zile de înscrieri!

Lunca Timișului Trophy 2019 – gata de start! Ultimele zile de înscrieri!

DISTRIBUIȚI

Înscrierile pentru Lunca Timișului Trophy 2019 au intrat în ultima săptămână. Doar până marți, 26 martie, doritorii se mai pot înscrie în competiție și pot veni pe Luncă, să sărbătorească Ora Pământului conectați cu natura.

„Lunca Timișului Trophy” este un eveniment sportiv care cuprinde curse destinate deopotrivă cicliștilor și alergătorilor, de toate vârstele. Peste 200 de concurenți din țară și din străinătate sunt inscrisi deja la evenimentul ce va avea loc sâmbătă, 30 martie, lângă Urseni, la 10 kilometri de Timișoara, începând cu ora 10.00.

Pentru pasionații sportului pe două roți sunt pregătite 3 trasee, 2 de mountainbike cu lungimi de 30 respectiv 60 de kilometri prin Lunca Timișului, între Urseni și Sag și o cursă de ciclocross. Chiar dacă este pe plat, traseul de MTB cuprinde zone tehnice pe iarbă, pământ, pietriș sau prin pădure. Cursa de cyclocross va avea șapte sau opt ture mai scurte, de aproximativ 3 kilometri fiecare și include elemente specifice unui circuit de cyclocross: nisip, bariere de lemn, urcări, coborâri, zone tehnice și zone de viteză.

Alergătorii au de ales între două curse, cursa de 10 km și cea de semimaraton, ambele parcurgând aproximativ același traseu de cross-country, cu iarbă, nisip, pământ, poteci prin pădure etc.

O parte din banii din taxele de înscriere vor fi direcționați înspre dezvoltarea taberei de educație ecologică ”Zero Waste Summer School” destinată elevilor din clasele V-VIII.

Informații suplimentare pot fi găsite pe pagina Facebook a evenimentului – https://www.facebook.com/events/266192067242948

Doritorii se pot inscrie aici http://ecostuff.ro/lunca-timisului-trophy/

Lunca Timișului Trophy este un eveniment organizat de EcoStuff România cu sprijinul Primăriei Moșnița Nouă și al sponsorilor.

Pentru mai multe informații:

Email: office@ecostuff.ro

Site: http://www.ecostuff.ro
Event Facebook: https://www.facebook.com/events/266192067242948

 

Comentarii

comentarii