Acasă Eveniment Mai puține amenzi date de polițiști și jandarmi luni decât în zilele...

Mai puține amenzi date de polițiști și jandarmi luni decât în zilele precedente, pentru nerespectarea restricțiilor de circulație

693
DISTRIBUIȚI

Luni, 31 martie, polițiștii timișeni au aplicat 333 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 634.850 de lei, pentru nerespectarea măsurilor de restrictionare a circulației.

Și jandarmii au dat amenzi pentru aceleași nereguli. Cei de la Inspectoratul de Jandarmi Județean Timiș au aplicat 10 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 5.700 de lei, iar echipajele de la Gruparea de Jandarmi Mobilă Timișoara au aplicat alte 45 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 19.600 lei.

Atât numărul de amenzi, cât și valoarea acestora a scăzut față de zilele trecute. Echipajele de polițiști și jandarmi au dat vineri și sâmbătă, în fiecare zi, peste 500 de amenzi, în valoare de peste 900.000 de lei, iar duminică valoarea celor peste 400 de amenzi a fost de aproximativ 750.000 de lei.

Pentru ziua de luni, nici polițiștii, nici jandarmii nu au raportat persoane depistate încălcând dispozițiile de izolare sau carantină.

Comentarii

comentarii