Acasă Sport Marian Iancu are gânduri mari

Marian Iancu are gânduri mari

410
DISTRIBUIȚI

Şansele lui Poli la titlu au devenit aproape nule după remiza din Ghencea. Patronul Marian Iancu vrea să audă imnul Ligii Campionilor la Timişoara. Bossul bănăţenilor este de părere că mai sunt şanse la locul întâi, dar mai ales la locul 2. Iancu crede că singurul obiectiv pentru Poli este să se forţeze Liga Campionilor, pentru a se atinge cel puţin performanţa din sezonul trecut. Până să se vadă în Liga Campionilor, Poli va înfrunta, sâmbătă, pe teren propriu, pe Oţelul Galaţi.

Titlul pentru 90 de ani

Marian Iancu vrea cu orice preţ să cucerească titlul cu Poli, sezonul viitor, când fotbalul timişorean împlineşte 90 de ani de activitate. Patronul i-a cerut antrenorului să pregătească deja strategia pentru sezonul viitor. Iancu a anunţat că de la vară vor pleca toţi jucătorii care nu corespund cu obiectivele clubului.  Bossul timişorenilor s-a angajat să aducă palmaresul la Timişoara şi să sărbătorească 90 de ani de fotbal. În opinia lui Iancu, componenta principală pentru a aduce un titlu în Banat este continuitatea.

Lista cu jucătorii puşi pe liber…

 Kozak, Bonfim, Supici, Chiacu, Mejia, Brezinsky, Parks, Dede şi Tiago Costa nu mai intră în planurile de viitor ale lui Neluţu Sabău. În schimb, pe lista de achiziţii a "Moţului" se află Liviu Ganea (Astra Ploieşti), Mihai Roman, Sabrin Sburlea (ambii FC Braşov) sau Cornel Rîpă (Oţelul). Daniel Stanciu, team manager Poli, a declarat că, în maxim o săptămână, se va definitiva un buget de achiziţii. Aşadar, sunt speranţe mari pentru alb-violeţi în ceea ce priveşte următorul sezon.

Comentarii

comentarii