Acasă Administraţie Marţi este aşteptată anunţarea constructorului pentru extinderea drumului Timişoara – Dumbrăviţa –...

Marţi este aşteptată anunţarea constructorului pentru extinderea drumului Timişoara – Dumbrăviţa – Giarmata

840
DISTRIBUIȚI

Călin Dobra, preşedintele Consiliului Judeţean Timiş, mai are de aşteptat câteva ore până va ști dacă vom avea un câştigător al contractului de proiectare şi construcţie a lărgirii drumului de legătură diuntre Timişoara şi Autostrada A1, prin Dumbrăviţa. La ora 0 expiră termenul de depunere a contestaţiei la această licitaţie.

Două asocieri de firme au depus oferte pentru realizarea proiectării şi construcţiei pentru lărgirea drumului de legătură între Calea Lipovei şi nodul de urcare pe A1 de la Giarmata.

„Vom avea la noapte constructorul pentru drumul Timişoara –  Dumbrăviţa – Giarmata, atunci expiră termenul pentru licitaţie, dacă nu va fi depusă contestaţie vom ştii câştigătorul. Se va lărgi drumul la 4 benzi. Pentru proiectare sunt opt luni, după care urmează realizarea efectivă a lucrării. Este un contract de tip proiectare şi execuţie, din acest motiv sunt asocieri de firme. Sunt două oferte depuse. Sper ca de mâine să avem constructor”, a declarat Călin Dobra, preşedintele CJT.

Acest proiect este unul dintre cele mai importante derulate în acest an de Consiliul Județean Timiș.

Comentarii

comentarii