Acasă Actualitate Maşina fostului director al Horticultura – un BMW X5 full option, scoasă...

Maşina fostului director al Horticultura – un BMW X5 full option, scoasă la vânzare de Primăria Timișoara

DISTRIBUIȚI

Primarul municipiului Timişoara, Dominic Fritz, anunţă că Horticultura, societate aflată în subordinea Primăriei Timişoara, a scos la vânzare maşina ce era condusă de fostul director al acestei societăţi, Andrei Drăgilă, un BMW X5 full option. Drăgilă a fost demis din funcţie în luna ianuarie, după mai multe scandaluri cu actuala administraţie. 

Dominic Fritz anunţă, joi, că maşina scoasă la vânzare este un BMW X5 full option.

”Horticultura a scos astăzi la vânzare maşina fostului director, un BMW X5 full option. Maşina a iritat mulţi timişoreni prin modul în care era ilegal parcată peste tot prin oraş, cu voie de la fosta conducere a Primăriei Timişoara. Nu mai vrem directori intangibili, nu mai susţinem aroganţa puterii, nu mai acceptăm risipa banilor publici. Este o schimbare mică, dar transmite un semnal clar”, a scris, joi, pe Facebook, Dominic Fritz.

Edilul nu a precizat care este suma cu care va fi vândută maşina.

Andrei Drăgilă a fost demis din funcţie în ianuarie 2022, după o serie de scandaluri cu administraţia Fritz. Locul lui Drăgilă a fost ocupat ulterior, tot cu scandal.

Primăria Timişoara a organizat un concurs pentru  ocuparea funcţiei de grădinar-şef (în locul celui de director al Horticultura), concurs câştigat de Rebecca Bedelean. În luna martie 2022, consilierul local al PSD, Radu Ţoancă a anunţat că  Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici a solicitat Tribunalului Timiş să anuleze concursul pentru ocuparea funcţiei de grădinar-şef din carul Primăriei Timişoara, după ce a constatat că Rebecca Bedelean, care a câştigat concursul, şi-ar fi falsificat vechimea.

În luna mai, poliţiştii de la Serviciul de Investigare a Criminalităţii Economice au descins în Primăria Timişoara pentru a ridica documente într-un dosar de abuz în serviciu privind organizarea de concursuri la Horticultura şi Pieţe, societăţi aflate în subordinea Primăriei Timişoara, unde au fost angajate persoane care nu îndeplineau condiţiile prevăzute de lege.

Comentarii

comentarii