Acasă Actualitate Medicul fără pacienți Octavian Jurma, falsul apostol al pandemiei COVID, vrea să...

Medicul fără pacienți Octavian Jurma, falsul apostol al pandemiei COVID, vrea să fie europarlamentar

DISTRIBUIȚI

În timpul pandemiei, apărea aproape zilnic în mass media ca un guru al pandemiei COVID. Timişoreanul era prezentat cu titluri pe care nu le posedă. A fost făcut “medic”, „epidemiolog“, ,infecţionist“, „expert“ sau „biostastician“.

Medicul fără pacienți, Octavian Jurma, specialistul născut în pandemie, și-a anunțat acum candidatura la alegerile Europarlamentare din 9 iunie 2024.

“Scopul meu este simplu. Să obțin sprijinul Uniunii Europene, pentru a menține accesul românilor la servicii esențiale în următoarele domenii: sănătate, educație și siguranță. Mă aflu pe baricadele societății civile de patru ani, în prima linie a luptei pentru sănătatea noastră și a familiei noastre (…). Candidez independent, dar nu singur. Mă bucur deja de sprijinul unui grup de oameni de bună credință din marile orașe, alături de care am lucrat ani de zile pentru promovarea valorilor democratice și euro-atlantice. Eu sunt doar primul pas spre construirea unei platforme politice, care, la rândul său, este doar un element din schela unui nou proiect de țară, pe care noi îl numim România sinergică”, a spus Octavian Jurma, devenit cunoscut în timpul pandemiei de coronavirus.

Jurma spune că în zilele viitoare va prezenta detalii despre programul său electoral atât online, cât și în întâlniri cu susținătorii în Timișoara, București, Iași, Oradea, Cluj și alte orașe.

Comentarii

comentarii