Acasă Eveniment Microbuz cu călători, implicat în accident rutier în judeţul Arad

Microbuz cu călători, implicat în accident rutier în judeţul Arad

DISTRIBUIȚI

Un microbuz de transport persoane este implicat, miercuri seară, într-un accident rutier în judeţul Arad, dar nu sunt persoane încarcerate.

  ”Accident rutier în care a fost implicat un microbuz de transport persane, în municipiul Arad zona Grădişte”, anunţă, miercuri seară, ISU Arad.  

Sursa citată a precizat că intervin forţe şi mijloace din cadrul Detaşamentului de Pompieri Arad cu două autospeciale de intervenţie şi o autospecială pentru descarcerare. La locul evenimentului au fost alocate şi două ambulanţe SAJ.  

”Din primele informaţii, nu sunt persoane încarcerate”, a mai transmis ISU Arad.  

UPDATE: ”În urma accidentului în care au fost implicate 9 persoane, au rezultat 6 victime, conştiente, cooperante, neîncarcerate. În urma evaluării medicale, o victimă a fost transportată la spital de către echipajul medical SAJ. Este vorba despre un bărbat în vârstă de aproximativ 25 de ani. Celelalte 5 persoane au refuzat transporul la spital”, anunţă ISU Arad. 
 
Pompierii militari arădeni au acţionat şi pentru asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor la locul evenimentului, scrie news.ro.

Comentarii

comentarii