Acasă Actualitate Micuțele artiste de la Extrem Dudeștii Noi, pe primele două poziții la...

Micuțele artiste de la Extrem Dudeștii Noi, pe primele două poziții la European Dance Cup 2024

DISTRIBUIȚI

Primăria Dudeștii Noi Timiș anunță că, duminică 21 aprilie, a fost foarte frumoasă, spectaculoasă și încărcată de emoții pozitive pentru domnișoarele dansatoare din trupa Extrem Dudeștii Noi!

Astfel, în cadrul competiției European Dance Cup 2024 organizată de Rok Art la Buziaș, micuțele artiste au ocupat primele două poziții de pe podium: la secțiunea Juvenile Large Group Open au obținut locul 1, iar la secțiunea Juvenile Small Group Open Hip-Hop, locul 2.

“Aceste rezultate vin după multe ore de muncă individuală și de grup. Fetele au strălucit pe scenă și sunt profund recunoscătoare pentru tot ce sunt ele aici și acum. Suntem o mare familie artistică și dăm tot ce este mai bun de fiecare dată. Promitem să fim pe podium la fiecare competiție la care vom participa pentru ca toți cei care cred în noi și ne sprijină să fie mândri”, a spus la finalul competiției coregrafa trupei Extrem, Laura Stanca.

”Vă asigurăm de toată prețuirea noastră, dragilor! Alături de toți ceilalți copii talentați ai comunei, sunteți o adevărată carte de vizită. Plini de recunoștință astăzi și mereu!”, este mesajul Primăriei Dudeștii Noi.

Comentarii

comentarii