Acasă Actualitate Poștă nouă la Dudeștii Noi! Primăria a renovat-o în cele mai mici...

Poștă nouă la Dudeștii Noi! Primăria a renovat-o în cele mai mici detalii

DISTRIBUIȚI

Primăria Dudeștii Noi din județul Timiș a renovat poșta din localitate în cele mai mici detalii, și-a deschis porțile pentru publicul din comună.

“Condițiile de lucru trebuie să fie dintre cele mai bune pentru un grad sporit de eficiență. Cu greu, dar am reușit să aducem ghișeul de poștă din Dudeștii Noi la stadiul din imagini. Între noi și ei, cele două instituții ale statului, nu a existat o bună colaborare, întrucât ne-am lovit de piedici birocratice. Însă, din fericire, am reușit. Cu ajutorul bugetului local, dar și cu ajutorul sponsorului SC EASTEURO SRL, prin domnul Kenan, am adus locația la un nivel demn de anul în care ne aflăm”, a declarat primarul comunei Dudeștii Noi, Ion Goșa.

Ghișeul de Poștă Dudeștii Noi funcționează acum pe strada Poștei, nr. 3. Programul cu publicul este de luni până vineri, între orele 9 și 11.

”Și încă ceva: dacă sunteți interesați de un job part-time, este disponibil un post pentru Ghișeul de Poștă din Dudeștii Noi. Detalii, la poștă!”, este mesajul Primăriei Dudeștii Noi.

Comentarii

comentarii